Despre noi

La inceput aveam multe scopuri si obiective. Ne schimbam mereu, acum nu mai avem asa multe desi nevoile sunt mari. Am ales sa invatam ceva si apoi sa practicam, exersam ca sa putem sa promovam masajul si pe maseur. E simplu ! Invatarea este cea mai sigura investitie. Perfectionarea continua e o necesitate si o regula pentru performanta. Codul de etica este necesar. Codul deontologic o obligatie. Rigoarea o conditie. Regulamentul de functionare o rigoare la etica si deontologie. Rigoare la exersare cu implicare si cu punctualitate. Punctualitate la activitati si atentie la amanunte cum ar fi grija la organizarea spatiului de lucru, pastrarea materialelor didactice s.a.

Insa una din cerintele importante ca sa devii membru si pentru a practica cu eficienta e respectarea liniei traditionale a tehnicii invatate. E imperativ !

E simplu !

Cine poate invata masajul ?

Oricine doreste sa faca asta !
Oricine poate incerca ceea ce este o prima conditie. Dar sa incerci mereu sa inveti ceva fara sa practici e o poveste care nu se mai termina, ori faci ori nu.
La noi practica face teoria apoi teoria completeaza practica.
Oricum invatarea nu se termina. Alegeti cu grija !

Cursurile de tehnici pe care le promovam nu sunt usoare si daca vreti ceva usor mergeti in alta parte. Organizam cursuri numai in weekend, sambata si duminica de la 9.00 la 20.00 cu pauze de confort si pauza de masa la pranz. In general esti si pacient si terapeut. Adica inveti in timp ce practici si inveti in timp ce stai ca pacient. Un echipament specific e necesar. Nu trebuie sa stii medicina dar cunostiinte elementare de anatomie si fiziologie iti pot fi de ajutor. Inveti aici tot ce ai nevoie la inceput. Apoi invatarea dureaza toata viata.
Noi stim ca primii 20 de ani sunt mai grei.

Apoi e tot mai greu.

Poate ai nevoie de curaj !